CULTIVANT UN FUTUR VERD

La nostra història

Coneix Osmon per dintre

Som una organització no governamental (ONG) dedicada a la reforestació i volem explicar-te com treballem per aportar un gran impacte ambiental positiu. Plantem una quantitat enorme d’arbres cada any i ens enorgulleix el nostre compromís amb la recuperació dels ecosistemes forestals.

El nostre procés de treball és senzill i eficient. Treballem amb experts en silvicultura per identificar les àrees de màxima necessitat de reforestació i, després, reunim grups de voluntaris apassionats per plantar els arbres. Gràcies a aquesta col·laboració, hem aconseguit plantar una gran quantitat d’arbres en zones afectades per incendis forestals, desforestació o altres factors destructius.

No només convidem a particulars a unir-se a la nostra causa, sinó que també donem la benvinguda als empresaris conscients de la seva responsabilitat ambiental. Entenem que les empreses tenen un paper clau en la protecció del medi ambient i en la reducció de la seva petjada de carboni. Per això, oferim una opció d’inscripció especial per a empreses compromeses amb la sostenibilitat. A través d’aquesta opció, les empreses poden col·laborar activament en els nostres projectes de reforestació i promoure la compensació de les seves emissions de carboni.

Animem a tots els interessats a inscriure’s i formar part de la nostra xarxa de reforestació. Cada arbre plantat compta i té un impacte significatiu en la lluita contra el canvi climàtic, la conservació de la biodiversitat i la protecció dels recursos hídrics. Siguis particular o empresari, la teva ajuda és essencial per aconseguir un món més verd i saludable per a les generacions futures.

Inscriu-te avui mateix i converteix-te en un defensor de la reforestació. El nostre planeta et necessita i junts podem fer la diferència.

Vull ser soci!

L'única manera de fer-ho possible és actuar!

Fes que cada arbre valgui la pena

Donar ara

Esteu donant a : Fundació OSMON

Quina quantitat voleu donar?
10€ 20€ 30€
Vols fer una donació recurrent? Vull fer la donació
Quantes vegades vols fer aquesta donació recurrent? (inclòs aquesta donació) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...