ECOVANSTORE

La botiga residu zero que diu sí a el que és sostenible, natural, eco-friendly i cruelty free.

Ecovan Store som una tenda online nascuda a les terres de Lleida on trobaràs els productes inspirats en el món del residu zero que t’ajudaràn a reduir el plàstic de la teva vida.

Treballem amb artesans i petites empreses locals sempre que podem, així com amb comerços que comparteixen els mateixos valors de sostenibilitat que nosaltres. 

Tots els materials que utilitzem tant pels productes que escollim afegir a la botiga com pels nostres enviaments, són sense plàstic, reutilitzats i 100% reciclables o compostables

Som uns apassionats de la natura i conscients que sol canviant els nostres hàbits de consum i les nostres accions podrem crear un canvi real a favor del medi ambient.

Cap canvi que fem per reduir el nostre impacte negatiu és massa petit ni massa insignificant, tot suma i tot ajuda!

Estem 100% decidits a aportar el nostre gra d’arena i en ajudar a tantes persones com puguem a aportar el seu! A més, no ens conformem en fer-te arribar els teus productes, sinó que ens neguem a que aquesta transacció perjudiqui el planeta. És per això que per cada enviament que fem, realitzem una donació de 0,50€ a OSMON per ajuda’ls en els seus projectes de reforestació i així contrarestar les emissions que hem creat amb aquest enviament.

Hem apostat per OSMON perquè són d’aquí, perquè fa temps que els veiem treballar, créixer i fer-ho amb molt d’amor i passió i respecte per la natura. Creiem fermament que aquests són els valors que han de moure tots els projectes i volem formar part d’aquesta gran iniciativa local i ajuda’ls a seguir millorant el nostre entorn.

Com fer el donatiu?

  1. Entra a la botiga d’Ecovanstore: www.ecovanstore.com

2. Compra qualsevol producte a la seva botiga.

3. Ecovanstore farà una donació a Osmon de 0,50€ per cada enviament.

4. Voluntàriament, pots afegir un producte més a la cistella, en l’apartat “Solidario”, “AYUDANOS A PLANTAR UN ÁRBOL”.

5. S’afegirà el producte a la cistella juntament amb la resta de productes. Pots procedir al pagament, la teva ajuda està en camí.