Equip

Adriana Garcia

Sensibilització

Li fascina la natura i el món en el que vivim. El bosc sempre ha estat una segona casa per a ella, perdre’s per les muntanyes, un privilegi i poder gaudir de tot el que la mare terra ens proporciona, una obligació.

Des de sempre, explicar la necessitat de cuidar el nostre entorn l’ha motivat, és per això que avui sent orgull de poder gestionar el departament de Sensibilització d’OSMON.

Javi Hernández

Secretaria

Docent de professió i vocació, i activista mediambiental. Considera essencial que la societat estigui ben formada i sigui proactiva per tal de revertir tot el mal que li estem fent a la natura.

Quan va descobrir OSMON per primera vegada va veure el seu potencial i s’hi vaig sumar sense pensar-s’ho dues vegades.

“Només amb la suma de tots els nostres esforços, recursos i capacitats, podrem deixar un món millor per les futures generacions.”

Josep Maria Cabrera

Tresoreria

Des de ben petit ha estat fortament lligat al nostre entorn més natural (horta, muntanya…) i amb el pas dels anys ha apreciat com aquest s’ha anat degradant poc a poc. Considera vital formar part d’aquesta lluita contra la destrucció del nostre ecosistema.

Després d’un temps observant la gran tasca que es feia des de l’ONG, va decidir fer un pas endavant i sumar-se al projecte, aportant tot el que estigui a les seves mans.

Miquel Gimeno

Presidència i reforestació

Va engegar aquest projecte amb l’esperança de deixar aquest món una mica millor de com l’hem trobat.

“Crec que tots hauríem de posar un granet de sorra en aquesta tasca. Només així, conseguirem crear un impacte positiu”.

S’encarrega de les tasques de reforestació i gestió del projecte.